HCB Karviná
Zápasy
so 10.3.2018 |

Zápas Brno - Kopřivnice

Zápasové menu
Vedení zápasu se na úvod ujala Kopřivnice. V 16. minutě se Brnu podařilo uniknout o dvě branky, ovšem hosté třikrát za sebou skórovali a vedení si přebrali opět na svoji stranu. Na konci poločasu se Brňanům podařilo vytvořit si až dvoubrankový náskok, ten ale kopřivničtí házenkáři opět dorovnali. Nakonec Brno završilo poločas jednobrankovým rvedením 16:15. Druhý poločas ovládla Kopřivnice. Během několika minut si dokázala vybojovat náskok 18:21. Brno za takového stavu bylo rozhozené a už se nedokázalo soustředit. Hráči začali postupně dělat chyby a gólová potence se snižovala. Plno útoků také zmařil brankář Marek Žingor. Ve 46. minutě si hosté vybudovali ukázkový sedmibrankový náskok 20:27, který Brno už nedokázalo dorovnat. Zápas zakončil únikem Daniel Burget a snížil manko na pět branek (29:34).

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Jan Schneider, SKKP Handball Brno: „Za mě obrovská nespokojenost. S kluky jsme si jasně řekli, o co nám v tomhle zápase jde, věnovali jsme tomu v podstatě poctivě celý týden přípravy. Hra v první půli odpovídala aspoň trochu tomu, co jsme si řekli, byť hráči několik věcí, které jsme si řekli před zápasem, nedodržovali. Pak přišlo absolutní selhání asi ve všech směrech. Nedokázali jsme udržet poměrně slibně rozjetý zápas a obrovským množstvím chyb, nedůsledností a nedisciplinovaností skončil zápas takovým výsledkem.”

Lubomír Veřmiřovský, KH Kopřivnice: „Bojovný zápas. Pro nás to byl hodně důležitý zápas, protože chceme letos nakouknout do play-off. Věděli jsme, že pokud bychom tady nevyhráli, tak to budeme mít potom těžké. První poločas byl vyrovnaný. Nám se podařilo na začátku druhého poločasu bojovnou házenou odskočit, Marek Žingor zavřel branku a Honza Holbein se prosazoval na brankovišti, tak jsme dokázali odskočit a v posledních 10 minutách byl už zápas kontrolovaný. Za mě obrovská spokojenost za bojovnost a výsledek.”